Polijsten – Lakcorrectie – Swirls Verwijderen

Een auto staat bloot aan veel factoren die de lak ernstig op de proef stellen. Denk aan een wasstraat (krasstraat), pekel, zon (UV), steenslag, vandalisme en ga zo maar door. In het kort komt het er op neer dat je een auto niet nieuw kunt houden, hoe goed je ook je best doet.

Gelukkig zijn er wel manieren om zo nu en dan je auto weer op te frissen, zodat je heilige koe er wel als nieuw bij staat. Middels een polijstbeurt kunnen veel van bovenstaande ‘schades’ verholpen worden.

Met een lichte polijstbeurt kan je de meeste ‘swirls’ (vegen van ‘verkeerd’ wassen, afdrogen, zemen) al verwijderen. Zijn de krasjes iets dieper dan heb je vaak meerdere stappen nodig om een perfect resultaat te halen. De lak wordt dan eerst grof gepolijst en daarna volgen 1 of meerdere stappen om weer naar een hoogglans eindresultaat te gaan.

Kleine schades en steenslag schades zijn ook goed weg te werken of op z’n minst te maskeren zodat ze minder opvallen.

Tijdens het maken van een offerte kijk ik hoeveel stappen ik denk nodig te hebben en aan de hand daarvan wordt een prijs afgesproken. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

DSC_4734  zijscherm-voor-na

kras-reparatie-voor-na polijsten-krassen-verwijderen-hoogglans